У Курській області РФ заборонили всі масові заходи, крім "державних"

У Курській області РФ ввели заборону на проведення масових публічних заходів "до зняття режиму середнього рівня реагування". Таку постанову підписав 22 червня в.о. глави регіону Олексій Смирнов, - повідомляють росЗМІ.

У повідомленні нагадують, що режим "середнього рівня реагування" було введено в області 19 жовтня 2022 року.

"Постановляю: заборонити на території Курської області проведення масових публічних заходів, за винятком заходів, присвячених державним святам, дням військової слави і пам'ятним датам, які проводять органи публічної влади", - заявив в. о. глави регіону.

Згідно з чинним законодавством РФ, "середній рівень реагування" передбачає посилення охорони громадського порядку, введення особливого режиму роботи важливих об'єктів, тимчасове відселення жителів у безпечні райони, особливий режим в'їзду і виїзду, а також контроль за роботою критичних об'єктів і організацій.

Як повідомлялося, у росії повідомили про обстріл цукрового заводу в Курській області.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті