У Кураховому зафіксували з десяток влучань по промзоні та передмістю

Війська РФ вкотре обстріляли Курахове на Донеччині та влучили по території міста. Про це повідомив у Фейсбуці 3 січня голова міської військової адміністрації Роман Падун.

"В зоні ураження околиці с. Острівське та промзона м. Курахове. Відбулось 10 влучань по території міста. Проводиться робота щодо обстеження території. Без постраждалих", - написав він.

Падун зазначив, що ворог також поцілив по місту Гірник Курахівської громади. Пошкоджено приватне домоволодіння (гараж, вікна, фасад, покрівля). Поранено одну людину.

Як повідомлялося, через російські обстріли на Донеччині поранено трьох людей, уточнено дані щодо двох загиблих у Часів Ярі.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті