У Кремлі вдають, що не розуміють причин негативного ставлення до РФ як країни-агресора. Хочуть поговорити про це в ООН

Москва запросила відкрите засідання Ради безпеки ООН, на якому планує обговорити питання "русофобії". Про це повідомив заступник постпреду країни-агресора в ООН Дмитро Полянський у себе в телеграмі.

"Сьогодні ми запросили проведення у вівторок 14 березня відкритого засідання РБ ООН з русофобії як фактора, який перешкоджає пошуку довгострокових та стійких рішень української кризи. Зрозуміло, пройдемося і з русофобії як на Україні, так і на Заході", - написав він.

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року РФ розв'язала проти України кровопролитну війну. Агресія Кремля супроводжується системними військовими злочинами та грубими порушеннями правил ведення війни. Звісно, такі дії РФ було засуджено більшість країн, що відбилося у резолюції Генеральної асамблеї ООН. У ній містяться вимоги до країни-агресора негайно припинити військові дії та вивести свої війська з окупованих регіонів України.   

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті