У Краматорську та Слов'янську поліцейські затримали 4 бойовиків РФ

Поліцейські у Краматорську та Слов'янську поліцейські затримали чотирьох підозрюваних у співпраці з бойовиками РФ. Про це 29 травня повідомила пресслужба Патрульної поліції Краматорська та Слов'янська.

"У суботу, під час несення служби в Краматорську, поліцейські виявили підозрілого громадянина. Перевіривши його за наявними базами, патрульні встановили, що він перебуває в розшуку з 2014 року", - повідомили правоохоронці.

Того ж дня, у Слов'янську поліцейські помітили чоловіка, який, побачивши екіпаж, різко змінив напрямок руху. Під час перевірки документів інспектори з'ясували, що чоловіка розшукують правоохоронці через причетність до розбоїв і нападів.

"У неділю в Слов'янську та Краматорську поліцейські встановили 2 осіб, ймовірно, причетних до незаконних збройних формувань, і в одного з них, під час перевірки телефону, патрульні виявили передплати на групи з проросійськими поглядами", - додали в пресслужбі патрульної поліції.

У всіх випадках інспектори передали чоловіків слідчим для подальшого встановлення обставин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області судитимуть місцеву жительку, яка здавала позиції ЗСУ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті