У Харкові відновили понад півсотні вуличних колонок

"Харківводоканал" відновив у місті 55 вуличних колонок, які подають технічну воду для побутових потреб споживачів. Про це повідомила пресслужба мерії Харкова 24 березня.

"Із них 26 працюють від генераторів, решта - ручні. Перші такі колонки облаштували біля "пунктів незламності"", - ідеться в повідомленні, уточнивши, що в такий спосіб городяни можуть набрати воду під час вимкнення електроенергії та припинення роботи насосних станцій.

Також у Харкові цьогоріч відремонтували понад 250 водорозбірних колонок, де абоненти зможуть продовжувати набирати воду за слабкого тиску і навіть за припинення роботи насосних станцій. А в разі виникнення проблем з електропостачанням оперативно здійснюється підвезення води автоцистернами підприємства.

Як повідомлялося,  президент Володимир Зеленський 22 березня прибув у Харків, де передав міському голові Ігорю Терехову почесну відзнаку "Місто-герой України".

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті