У Грузії оголошено грантовий конкурс проектів на підтримку українських дівчат та жінок

У Грузії проект «Soniashnyk» оголошує відкритий грантовий конкурс, метою якого є реалізація проектів щодо підтримки українських дівчат та жінок, які були змушені залишити Україну та проживають у Тбілісі, Батумі та Кутаїсі. Про це повідомляє Грузія онлайн.

Зазначається, що «Soniashnyk» фінансується Посольством США у Грузії та створений для підтримки переміщених громадян України. У грантовому конкурсі можуть брати участь як індивідуальний заявник, так і група заявників, об'єднаних ідеєю проекту.

«Заявник, який надсилає заявку на отримання гранту, повинен мати досвід роботи у відповідній сфері (за відповідним профілем). Звертаємо увагу, що за умовами конкурсу пріоритет надаватиметься грантовою заявкою, надісланою від громадян України (за наявності такої)», - йдеться в інформації про конкурс.

У проектних заходах, що проводяться у кожному місті, мають брати участь не менше 30 та не більше 50 українських дівчат/жінок. Крайній термін подання заявки на отримання гранту – 15 квітня 2023 року. Сума – 2 тисячі доларів США.

Як повідомлялося, у Тбілісі відбувся багатотисячний мітинг солідарності з Україною.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті