У Донецьку вирує негода: повалено дерева, проблеми зі світлом і транспортом

В окупованому Донецьку через сильний поривчастий вітер у ніч на 27 листопада сталося масове падіння дерев, впали електростовпи, не працювали тягові підстанції, що призвело до проблем із міським електротранспортом. Про це пишуть місцеві пропагнадисти та "мер" міста Олексій Кулемзін.

"У столиці Донецької народної республіки потужний вітер повалив велику кількість дерев. Деякі з них потрапили на автошляхи... Крім цього, через негоду впало кілька електричних стовпів із проводами. Аварійні служби усувають проблему з енергопостачанням", - ідеться в повідомленні.

До вечора Кулемзін заявив, що подано напругу на всі тягові підстанції, що живлять маршрути міського електротранспорту. Однак через множинні пошкодження контактних мереж унаслідок падіння дерев і гілок залишаються незапущеними трамвайні маршрути №№ 3 і 15.

На завтра, 28 листопада, у квазіреспубліці на дорогах прогнозують ожеледицю, вночі пориви вітру до 20 м/с, в акваторії Азовського моря також збережеться підйом рівня моря в межах несприятливих позначок.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті