У "ДНР" вирішили "найнагальнішу" проблему жителів Авдіївки: їм дозволять голосувати за Путіна за українськими документами

"Виборча комісія ДНР" дозволить жителям окупованої Авдіївки голосувати на незаконних виборах президента РФ за українськими документами. Це випливає із заяви голови "регіонального виборчкому" Володимира Висоцького.

"Для таких жителів створено максимально широкі можливості волевиявлення", - "обрадував" він вивезених зі зруйнованої Авдіївки городян.

"Ми розробили й ухвалили на засіданні виборчої комісії ДНР максимально широкий перелік документів, у будь-якому разі, якийсь із цих документів на руках у жителів Авдіївки буде. Є, звичайно, особливості, які пов'язані з наявністю паспорта громадянина України... Якщо підходити загалом, підходити широко, то право проголосувати у жителів Авдіївки, безумовно, є", - розповів він.

Як повідомлялося раніше, на окупованій території Донецької області з 25 лютого почалося дострокове голосування на незаконних виборах президента Росії. Основний етап пройде з 15 по 17 березня.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті