У Дніпрі розібрали 90% завалів розбитої лікарні: 32 постраждалих, ще трьох шукають

Рятувальники розібрали 90% завалів зруйнованої російською ракетою лікарні в Дніпрі: 32 людини внаслідок удару постраждали, але під завалами ще можуть бути люди. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Досі невідома доля трьох людей, які могли бути в ураженій будівлі в момент "прильоту". Рятувальники виявили там фрагменти тіл. Працюють експерти-криміналісти", - написав він у Telegram. 

Загалом унаслідок російського удару постраждали 32 людини, серед поранених – вісім медпрацівників. Тринадцятьох осіб госпіталізовано, п'ятеро з них – у важкому стані. 

Як повідомлялося, під час російського обстрілу Дніпра 26 травня одна з ракет влучила в медзаклад, а також у будівлю ветеринарної клініки. Двоє людей загинули на місці. Пошкоджено кілька приватних і багатоквартирних будинків, а також автомобілі.

На черговий терористичний акт росіян відреагував президент України Володимир Зеленський, зазначивши, що "вони вкотре підтвердили свій статус борців з усім гуманним і чесним".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті