У "Дії" тепер можна сплатити штраф за адміністративне порушення. Як це зробити

У застосунку "Дія" з'явилась нова послуга, завдяки якої можна сплатити штраф за адміністративне порушення. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі 3 листопада.

"Тепер українці можуть сплатити штраф за адмінпорушення просто в Дії. Без довгих бюрократичних процедур та поїздок до суду. Всього за кілька кліків — у смартфоні", - зазначається у повідомленні.

Міністр розповів, що адмінпорушення, яке людина може вчинити через необачність, запускає довгий бюрократичний процес.

"Потрібно їхати до суду та стояти в чергах, щоб отримати судову постанову та реквізити для сплати штрафу й судового збору. І лише потім іти в банк", - зазначив Федоров.

Тепер, повідомляє очільник Мінцифри, можна відкрити розділ "Судові справи" або "Судові штрафи", вибрати штраф та сплатити його.

"Це все. Квитанція автоматично надійде до суду, який після зарахування коштів закриє вашу справу", - підсумував Федоров.

Як повідомлялось раніше, у Дії з'явилась карта з Пунктами незламності.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті