У деокуповані села Луганської області привезли хліб, інші продукти та Starlink

Хліб та інші продукти привезли поліцейські в деокуповані села Луганської області 25 січня. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм.

"Гуманітарні набори від Красноріченської територіальної громади, до складу яких входять продовольчі набори та хліб, доставили сьогодні поліцейські Луганщини місцевим мешканцям Новолюбівки, Греківки та Макіївки", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що поліцейські поспілкувалися зі співгромадянами щодо їх потреб та закликали евакуюватися місцевих мешканців до більш безпечних регіонів, адже російська армія щодня обстрілює цивільне населення вільного клаптику Луганщини.  

Окрім того, під час візиту поліцейським вдалося встановити Starlink. Тож місцеві жителі, які вже майже два роки живуть без світла, мобільного та стаціонарного зв’язку, а також  інтернету, зателефонували своїм рідним та близьким.

Раніше повідомлялось, що з прифронтової Макіївки на Луганщині евакуювали тіло загиблого мешканця й усю його родину.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті