У Чорному морі перебувають чотири ракетоносії РФ із загальним залпом до 22 ракет

У Чорному морі на ранок 27 січня перебуває шість кораблів РФ, серед яких чотири ракетоносії із загальним залпом до 22 ракет. Про це повідомляють у Телеграм Військово-морські сили ЗСУ.

"У Чорному морі 6 ворожих кораблів, серед яких 4 носії крилатих ракет "калібр", загальний залп до 22 ракет", - йдеться в повідомленні.

Також в Азовському морі перебуває один ворожий корабель, а в Середземному морі два кораблі РФ, серед яких 1 носій крилатих ракет "калібр", загальний залп до 8 ракет.

Зазначається, що за добу в інтересах росії прохід Керченською протокою здійснили до Азовського моря - 5 суден, із них 2 рухалися з протоки Босфор, до Чорного моря - 6 суден, із них 2 продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Як повідомлялося, над Кіровоградщиною знищені всі чотири "шахеди", що атакували Україну вночі 27 січня.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті