У Чорному морі наразі знаходяться три ворожі кораблі, ракетоносії відсутні

У Чорному морі станом на ранок 25 лютого перебувають три ворожі кораблі, ракетоносців "Калібрів" немає. Про це у Телеграм повідомляють Військово-морські сили ЗСУ.

"Станом на 07:30 25.02.2024. У Чорному морі 3 ворожі кораблі; в Азовському морі 1 ворожий корабель; у Середземному морі 2 ворожі кораблі, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні", -йідеться в повідомленні.

Як повідомляється, за добу в інтересах росії прохід Керченською протокою здійснили до Азовського моря - 24 судна, з них 4 рухалося з протоки Босфор, до Чорного моря - 12 суден, з них 2 продовжило рух у напрямку протоки Босфор.

Зазначається, що РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS).

Нагадаємо, РФ атакувала південь України у дві хвилі вночі 25 лютого, коли спершу фіксувалися запуски ракет, згодом - "Шахедів".

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті