У Берліні спалахнула пожежа в наметовому містечку, де проживали понад 300 українських біженців

У Берліні спалахнула пожежа в наметовому містечку для українських біженців. Про це повідомляє видання Berliner Zeitung.

Пожежа виникла вранці 12 березня у наметовому містечку, яке облаштували на території берлінського аеропорту Тегель. Перший виклик служби екстреної допомоги надійшов о 13:47.

Один із наметів площею 1000 квадратних метрів згорів повністю і в підсумку завалився.

За словами представника Державного управління у справах біженців, ніхто не постраждав. Усі змогли вчасно залишити житло. Рятувальники оглянули дев'ять осіб. У трьох із них легке отруєння димом, але госпіталізація не знадобилася.

У залі, що згоріла, проживало понад 300 осіб з України.

У ЗМІ зазначили, що умови проживання в наметовому містечку в Тегелі "драматичні".

Біженців розмістили у величезних залах із вузькими ліжками, у кожному секторі – по п'ять двоярусних ліжок. Замість дверей там штори. Жителі скаржилися, що в наметах завелися щури й миші. Однак деякі біженці залишаються в цьому центрі вже понад півтора року.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті