Засновник фонду "Повернися живим" повідомив, що може бути призначений заступником міністра оборони

Засновник благодійного фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега повідомив, що він близький до призначення на посаду заступника міністра оборони з питань цифрової трансформації. Про це він написав у Facebook 13 лютого. 

"Я пишу цей пост трохи раніше ніж збирався, але може так і краще. Так, це дійсно правда. Я наразі дуже близький до призначення на посаду заступника Міністра оборони з питань цифрової трансформації", - написав Дейнега.

Крім цього, Дейнега заявив, що "ця пропозиція старша за скандал з яйцями".

"Він тільки прискорив призначення на пару тижнів. Більше ніяк вони не пов'язані. Більше того, скажу, свого часу від нього я вже раз відмовився", - повідомив він.

За словами Дейнеги, це не перша пропозиція і за час повномасштабної війни, і в цілому.

"Я не планую залишатися на цій посаді більше двох років і намагатимуся піти раніше, але залишивши після себе хороший організм, який функціонує без мене. Організм, який працює виключно в національних інтересах і за який не соромно", - повідомив він.

Також Дейнега зазначив, що перші 100 днів роботи не збирається давати інтерв'ю чи виступати на ТБ.

"Попереду багато роботи. А у графі "стаж на державній службі" у мене гордо стоїть 0 днів. Менеджерська і технічна освіта у мене завжди з собою, але держслужба – це вже нова спеціальність. І я не хочу робити заяв, яких потім буду соромитися”, - заявив він.

Громадський діяч додав, що у наступні два дні у нього заплановані зустрічі та дзвінки із ключовими партнерами у владі, Збройних силах, а також "із частиною потенційних критиків".

"Про рішення кабміну ви дізнаєтесь завтра. Про моє я повідомлю, як тільки воно стане остаточним", - написав він.

Нагадаємо, 13 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким військовослужбовця у званні генерал-лейтенанта або віце-адмірала може бути призначено на посаду першого заступника міністра оборони України.

Як раніше повідомлялося, міністр оборони України Олексій Рєзніков анонсував кадрове оновлення Міноборони

Статті

Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Всі статті