Засновник фонду "Повернися живим" повідомив, що може бути призначений заступником міністра оборони

Засновник благодійного фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега повідомив, що він близький до призначення на посаду заступника міністра оборони з питань цифрової трансформації. Про це він написав у Facebook 13 лютого. 

"Я пишу цей пост трохи раніше ніж збирався, але може так і краще. Так, це дійсно правда. Я наразі дуже близький до призначення на посаду заступника Міністра оборони з питань цифрової трансформації", - написав Дейнега.

Крім цього, Дейнега заявив, що "ця пропозиція старша за скандал з яйцями".

"Він тільки прискорив призначення на пару тижнів. Більше ніяк вони не пов'язані. Більше того, скажу, свого часу від нього я вже раз відмовився", - повідомив він.

За словами Дейнеги, це не перша пропозиція і за час повномасштабної війни, і в цілому.

"Я не планую залишатися на цій посаді більше двох років і намагатимуся піти раніше, але залишивши після себе хороший організм, який функціонує без мене. Організм, який працює виключно в національних інтересах і за який не соромно", - повідомив він.

Також Дейнега зазначив, що перші 100 днів роботи не збирається давати інтерв'ю чи виступати на ТБ.

"Попереду багато роботи. А у графі "стаж на державній службі" у мене гордо стоїть 0 днів. Менеджерська і технічна освіта у мене завжди з собою, але держслужба – це вже нова спеціальність. І я не хочу робити заяв, яких потім буду соромитися”, - заявив він.

Громадський діяч додав, що у наступні два дні у нього заплановані зустрічі та дзвінки із ключовими партнерами у владі, Збройних силах, а також "із частиною потенційних критиків".

"Про рішення кабміну ви дізнаєтесь завтра. Про моє я повідомлю, як тільки воно стане остаточним", - написав він.

Нагадаємо, 13 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким військовослужбовця у званні генерал-лейтенанта або віце-адмірала може бути призначено на посаду першого заступника міністра оборони України.

Як раніше повідомлялося, міністр оборони України Олексій Рєзніков анонсував кадрове оновлення Міноборони

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті