Центр Луганська та Брянка з сусідніми селищами вкотре залишилися без води

Жителів центру Луганська, а також Брянки та сусідніх селищ традиційно поінформували про відсутність водопостачання. Про це з посиланням на "державне підприємство "Луганськвода" повідомили сепаратистські ЗМІ 8 травня.

"По вулиці Радянська на перетині з вулицею Чапаєва з 11:00 буде припинено подачу води на вулиці: Чапаєва, Радянська, 1-го Травня, Червонопрапорна (частково)", – йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що призупинилося водопостачання житлових масивів і селищ Брянки у зв'язку із зупинкою підвищувальної насосної станції (ПНС) "Алмазна".

"З технічних причин із 09:30 8 травня було зупинено роботу ПНС "Алмазна", у зв'язку з чим припинили водопостачання до житлових масивів Сабовка та Анненка, а також до смт Глибоке, селища Нове, смт Ломуватка (вулиця Кубанська)", – ідеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що за щоденною традицією окупанти повідомили про відсутність води в Луганську 6 травня.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті