Трамп зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою - ЗМІ

Дональд Трамп зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою на вечері в Trump Tower у Нью-Йорку. Про це повідомив Bloomberg, - пише ТГК Brief 16 квітня.

"Зустріч відбудеться в перший день тижневої поїздки Дуди до США і Канади. Вечеря з Трампом не згадується в офіційному графіку поїздки, який включає зустрічі з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем і прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо", - йдеться в повідомленні.

Зазначаэться, що польський президент підтвердив зустріч журналістам незадовго до свого відльоту, і сказав, що вона була узгоджена попередньо.

Дуда стане другим лідером зі східних країн-членів Європейського союзу, який зустрінеться з імовірним кандидатом у президенти від Республіканської партії.

Минулого місяця прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відвідав Трампа на його курорті Мар-а-Лаго у Флориді, і ця зустріч викликала критику з боку президента Джо Байдена.

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон також нещодавно зустрічався з Трампом.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті