Трамп зробив перший твіт після січня 2021 року: виклав фото, зроблене у в'язниці

Колишній президент США Дональд Трамп, обвинувачений у межах кримінальної справи про втручання у вибори у штаті Джорджія, здався поліції у в'язниці Атланти, повідомили ЗМІ і сам Трамп 25 серпня.

"Трамп став першим серед усіх президентів США, якому висунули обвинувачення у кримінальній справі, і першим, хто позував для магшота (офіційного фото після арешту. - ОстроВ)", - пише видання Axios.

Уточнюється, що адвокати Трампа заздалегідь домовилися про заставу в розмірі 200 тисяч доларів, і через 20 хвилин після приїзду Трамп був звільнений.

"Це вже четверта кримінальна справа проти колишнього президента, але його магшот опубліковано вперше", - сказано в повідомленні.

Трамп виклав цю фотографію у Twitter із підписом "Втручання у вибори. Ніколи не здавайся!" і посиланням на свій передвиборчий сайт.

Зазначається, що це його перший твіт після того, як соцмережа заблокувала його акаунт у січні 2021 року у зв'язку зі штурмом Капітолія. Ілон Маск, який купив Twitter, розблокував акаунт Трампа в листопаді 2022 року.

Раніше повідомлялося, що Трамп заявив, що змусить Зеленського і Путіна укласти мирну угоду.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті