Трамп чекає на своє затримання і закликає до протестів. Без пояснення причин

Екс-президент США Дональд Трамп чекає на своє затримання 21 березня і закликає до протестів. Про це, не вказавши причини можливого затримання, він написав у соцмережі Truth Social 18 березня, повідомила "Deutsche Welle".

"Ведучого з великим відривом кандидата Республіканської партії та колишнього президента Сполучених Штатів Америки буде затримано у вівторок наступного тижня. Протестуйте, поверніть собі нашу націю!" – написав Трамп.

Уточнюється, що прокуратура Нью-Йорка веде щодо Трампа розслідування у справі про виплату грошей за мовчання про зв'язки з ним порноактрисі Стормі Деніелс. Після пред'явлення доказів прокуратурою колегія присяжних має ухвалити рішення про пред'явлення звинувачення. ЗМІ США припускають, що це рішення буде ухвалено найближчими днями. Таким чином, Трамп може стати першим екс-президентом США, проти якого буде висунуто звинувачення у скоєнні злочину.

Чому він вважає, що його затримання може відбутися 21 березня, Трамп не уточнив. Звинувачення прокуратури на свою адресу політик відкидає.

Уточнюється, що Трамп має намір балотуватись на виборах 2024 року.

Раніше повідомлялося, що Трамп заявив, що "у крайньому випадку" віддав би росії деякі українські території.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті