Синові Пєскова у прямому ефірі запропонували прийти у військомат (ВІДЕО)

Ведучий каналу «Популярна політика» Дмитро Нізовцев додзвонився до сина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Миколи в прямому ефірі і, представившись військовим комісаром, сказав йому з'явитися на медогляд о 10 ранку наступного дня, - повідомляє "Медіазона".

«О 10 ранку, звичайно, завтра я не приїду. Якщо ви знаєте, що я - пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там знаходився. Я це вирішуватиму на іншому рівні», — відповів 32-річний Микола після того, як скинув кілька дзвінків від ведучого.

Син Пєскова додав, що йому треба «зрозуміти, що відбувається» та «які у нього є права». «Завтра, щоб мене забрали — повірте, це ні вам, ні мені не потрібно. У мене проблеми захищати батьківщину немає — але мені треба розуміти доцільність моєї там появи, я говорю вам про політичні певні нюанси», — сказав Микола.

Пізніше Дмитро Пєсков повідомив виданню «Підйом», що з розмови його сина з прихильниками опозиціонера Олексія Навального «вирізали смислову частину». «Спочатку попросіть їх викласти всю розмову. Я не маю сумнівів у його єдино правильному виборі. І в нього також», - пояснив речник президента.

Сім'я Пєскова – його діти Микола та Єлизавета, а також дружина Тетяна Навка – потрапили до санкційних списків США та ЄС після вторгнення росії в Україну.

Нагадаємо, що сьогодні путін оголосив про «часткову мобілізацію» росіян, які перебувають у запасі. Міноборони повідомило, що вона торкнеться 300 тисяч людей.

 

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті