Сили оборони за добу відбили 45 атак рашистів і знищили 2 склади боєприпасів

Сили оборони України протягом доби відбили 45 атак рашистів, а також знищили два склади боєприпасів. Про це 13 квітня у зведенні повідомив Генштаб ЗСУ.

"Попри численні втрати в техніці та живій силі окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Протягом доби, завдяки мужності кожного воїна, було відбито понад 45 атак противника", - повідомили українські військові.

Своєю чергою українські пілоти за добу завдали шість ударів по районах зосередження військ і техніки російських окупантів. Також у повітрі вдалося збити два безпілотники типу "Орлан-10".

"Підрозділи ракетних військ і артилерії водночас вразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів противника, а також 1 ворожу радіолокаційну станцію", - повідомили представники Генштабу.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що на Лиманському та Куп'янському напрямках ЗСУ за добу знищили танк Т-72, БПЛА, станцію РЕБ і 50 окупантів.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті