Сили оборони відбили всі атаки на фронті та знищили два російські "Орлани" – Генштаб

Сили оборони відбили 28 ворожих атак в Донецькій і Луганській областях протягом минулої доби. Про це повідомляється у зведенні Генштаба ЗСУ вранці 14 червня. 

Зазначається, що на Лиманському та Бахмутському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії, на Мар’їнському напрямку українські захисники відбили усі ворожі атаки. На Авдіївському та Шахтарскьому напрямкам росіяни наступальних дій не проводили.

Авіація ЗСУ за добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу противника та чотири – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Також нашими захисниками було знищено два ворожих БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, вісім районів зосередження ворожого особового складу, озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів, зенітно-ракетний комплекс, сім артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, два засоби протиповітряної оборони та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті