Сили оборони України за добу відбили атаки на 17 населених пунктів на Донбасі – Генштаб

Сили оборони України минулої доби відбили атаки на 17 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях. Про це 4 грудня повідомляє Генштаб ЗСУ.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Площанка та Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Водяне, Первомайське, Веселе, Мар'їнка та Новомихайлівка Донецької області", – повідомили українські військові.

Також за даними Генштабу, напередодні окупанти завдали 10 ракетних та 16 авіаційних ударів, а також здійснили понад 30 обстрілів із РСЗВ за позиціями наших військ та населеними пунктами вздовж лінії зіткнення. Зокрема, ракетні удари припали по цивільних об'єктах у Шевченковому на Харківщині та Краматорську на Донеччині.

Крім цього, у Генштабі повідомили, що зберігається загроза завдання ракетних ударів по об'єктах енергосистеми та критичної інфраструктури по всій Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ відбили атаки рашистів у районі 14 населених пунктів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті