Доля розбійника: Пригожин завербував у колонії, Путін дав орден, депутат організував похорон

Депутат міської думи Кам'янська-Уральська Свердловської області допоміг організувати похорон небезпечного злочинця, якій був незаконно звільнений з колонії та загинув в Україні у складі ПВК "Вагнера". Про це пишуть єкатеринбурзькі ЗМІ.

Сергія Назаренка було засуджено у 2019 році за розбій в особливо великому розмірі та відбував покарання в колонії особливого режиму. (Особливий режим - найвища міра кримінального покарання в РФ з максимально жорсткими умовами утримання - "ОстроВ")

За словами учасників похоронної церемонії, до колонії приїхав Євген Пригожин. Після цього особливо небезпечного злочинці звільнили з-під варти та відправили воювати до України.

"Сергія забрали, коли Пригожин відвідував колонії. У вересні його відвезли з колонії особливого режиму в Кіровській області, де Назаренко відбував покарання. Вирішив, що поїде на спецоперацію як боєць ПВК", - розповів депутат Олександр Кукарін, який взяв на себе турботи про похорон розбійника.

Загибель найманця ПВК "Вагнера" максимально героїзували - його посмертно нагородили орденом Мужності, а піп, який його відспівував, заявив, що не можна докоряти карного злочинця за скоєні раніше тяжкі злочини.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті