Суд залишив під вартою нардепа Дубінського

Печерський райсуд Києва сьогодні, 27 грудня продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для народного депутата Олександра Дубінського. Ухвала суду оскарженню не підлягає. Про це повідомляє "Суспільне".  

Зокрема адвокат Дубінського просив змінити запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. Свою позицію про зміну запобіжного захисту адвокат аргументував побиттям Дубінського в СІЗО, внаслідок чого він отримав тілесні травми і як наслідок погіршення стану здоров’я. Захисник нардепа також надав суду результати медичного огляду Дубінського. За його словами, результати огляду засвідчують перелом двох ребер та забій грудної клітини.

Олександр Дубінський зі свого боку заявив, що його побиття пов’язано з його критикою української влади.

26 грудня Печерський районний суд Києва переніс засідання щодо зміни запобіжного заходу нардепу Олександру Дубінському на 27 грудня з огляду на те, що Дубінського не доставили до зали суду, бо слідчий не надав відповідного дозволу.

21 грудня у Київському апеляційному суді тривало засідання суду щодо народного депутата Олександра Дубінського. Захисники та сам нардеп просили скасувати підозру в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Суд залишив ухвалу без змін.

Нагадаємо, раніше СБУ та ДБР заявили, що зібрали докази держзради українського нардепа Олександра Дубінського, який під позивним "Буратіно" здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь росії.

Як повідомлялося, народного депутата Дубінського відправили в СІЗО на 60 діб без права внесення застави. 

Також нагадаємо, у Нацполіції повідомили, що отримали звернення про побиття депутата Дубінського в СІЗО. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті