Старобільський хаб у Закарпатті видає переселенцям з Луганщини обігрівачі, буржуйки й дрова

Старобільський гуманітарний хаб, який працює в місті Свалява Закарпатської області, видає переселенцям з Луганщини теплообігрівачі, буржуйки й дрова. Про це повідомила громадська активістка, голова ГО "Центр спільного розвитку "Дієва громада" Оксана Очкурова на своїй сторінці у Facebook 4 травня.

"Старобільський гуманітарний хаб …видає переселенцям з Луганської області 30 теплообігрівачів та 5 буржуйок", – сказано в повідомленні.

Крім того, 8 родин через хаб отримають дрова.

Хаб працює за адресою: м. Свалява, вул. Чорновола, 3.

Уточнюється, що зазначену допомогу Старобільський гумхаб отримав від благодійної організації "БФ "Восток-СОС".

Раніше повідомлялось, що у Сваляві на Закарпатті стартувала нова хвиля видачі гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті