Спецпредставник США назвала економіку України "активною та стійкою"

Спеціальний представник США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, виступаючи в рамках зустрічей на Мюнхенській конференції з безпеки, відзначила "стійкість і активність" економіки України. Про це вона повідомила в соціальній мережі Х 17 лютого 

"Мені випала велика честь виступити на зборах Мюнхенської конференції з безпеки MSC24 у Townhall. Моїми основними тезами були: безпека та економіка взаємопов'язані; економіка України стійка й активна. Ми впливаємо вже зараз", - написала вона..

Як зазначила Пріцкер, "європейці вже зробили свою частину роботи, тепер наша черга очолити її". "Оборонний сектор України - це можливість для зростання економіки країни та перемоги у війні", - наголосила вона.

Пріцкер також повідомила про зустріч із Віталієм Кличком у Мюнхені.

"Економічна стійкість Києва надихає весь світ. Було дуже приємно зустрітися з Віталієм Кличком для обговорення зусиль щодо подальшого відновлення економіки та європейської інтеграції України", - написала вона.

Як повідомлялося,  мобілізація понад 15 відсотків чоловіків призовного віку може призвести до масового закриття підприємств та економічної катастрофи в Україні.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті