Шмигаль зустрівся з канадським прем'єром Трюдо та отримав гарантії підтримки України

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо і отримав від нього гарантії щодо підтримки України та її відновленя. Про це Шмигаль повідомив у Телеграм 10 червня. 

"Канада буде пліч-о-пліч з Україною під час усіх викликів війни та допоможе у відновленні. Про це говорили з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо під час нашої зустрічі у Києві. Дякуємо, що стоїте на боці України, на боці справедливості та демократії. Разом переможемо!", - написав Шмигаль. 

Голова українського уряду таклж подякував канадському колезі за додаткові 400 млн доларів військової допомоги, підтримку  у ситуації із підривом РФ Каховської ГЕС, та за  скасування всіх мит і квот для української продукції на один рік. 

"Ми обов’язково все відновимо. Проговорили участь Канади у відбудові України. Висловив вдячність канадському Уряду за скасування всіх мит і квот для української продукції на один рік. Наші переговорні команди також завершують підготовку до оновленої Угоди про вільну торгівлю. Розраховуємо підписати її якнайшвидше", - написав Шмигаль. 

Раніше повідомлялось, що прем'єр-міністр Канади Трюдо зі своєю заступницею Фріланд несподівано приїхав до Києва і зустрівся із Зеленським.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті