Школи, будинки та лікарні: окупанти накрили вогнем 12 міст та сел Донеччини (ФОТО)

Окупанти РФ обстріляли 12 населених пунктів Донеччини за добу 1 серпня. Всі ворожі снаряди влучили у житлові забудови, вбивши та поранивши цивільних мешканців, - повідомляє Нацполіція у Донецькій області 2 серпня.

"Рашисти обстріляли міста Авдіївка, Торецьк, Бахмут, Залізне, Соледар, Мар’їнка, Миколаївка, села Кам’янка, Зоряне, Кодема, Первомайське, Максимільянівка", - йдеться у повідомленні.


Ворог атакував мирне населення з авіації, ракетних установок, артилерії, РСЗВ «Град» і «Ураган».


Зруйновано та пошкоджено 38 цивільних об’єктів - 33 житлових будинки, з них 6 багатоквартирних, дві школи, тубдиспансер, кемпінг, гаражі.


Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, російські окупанти вбили трьох мирних жителів Донеччини 1 серпня.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті