"Шаманський транс і кулінарний майстер-клас": терорист Гіркін іронізує з приводу нудного спічу путіна

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) відреагував на послання російського диктатора путіна на Федеральних зборах РФ, заявивши, що слухачів такої мови незабаром заманюватиму "радикальними методами". Про це він 21 лютого написав у своєму телеграм-каналі.

На його думку, слухати промови путіна скоро можна буде лише за допомогою або силових методів, або пропонуючи гумористичну програму:

"Мабуть, якщо Володимиру Володимировичу судилося зачитувати наступне послання (за підсумками року), то заманювати глядачів і слухачів доведеться вже радикальнішими методами. Наприклад - усіх бюджетників організовано зганяти до екранів під контролем МВС і прокуратури, а іншим обіцяти що типу:

"Президент виступить із сольною гумористичною програмою, станцює і заспіває, зіграє на губній гудельці, покаже пародію на Джозефа Байдена та інших політичних лідерів сучасності! А також на вас чекають пантоміма, передбачення майбутнього по Ванзі, практична демонстрація шаманського трансу і кулі кухні! Як приємне доповнення - казки про ваше сьогодення".

Інакше глядача складно буде залучити, перегляди впадуть, Володимир Володимирович засмутиться і буде в поганому настрої, і його рейтинг за версією ВЦВГД почне зростати ще швидше, ніж у минулому році", - гуморить Гіркін.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті