СБУ затримала російського агента, який "полював" на авіацію у Дніпропетровщині

Спеціалісти Служби безпеки України викрили та затримали агента рашистів, який намагався знайти українські літаки та здавав координати ворогу. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Насамперед ворога цікавили місця розміщення та режими роботи українських військових літаків на території регіону. Зокрема, агент фіксував регулярність вильотів, кількість літаків тощо. Крім того, він передавав агресору інформацію про наслідки повітряних ворожих атак на місто. Ці відомості окупанти планували використати для підготовки та здійснення масованих авіаударів по території регіону", - розповіли в СБУ.

Зрадником виявився місцевий житель, якого завербували рашисти. Отримані дані він пересилав їм через месенджер у вигляді електронних координат та медіафайлів з прив’язкою до місцевості.

Як повідомлялося раніше, СБУ затримала ворожу агентку, яка наводила російські ракети на лікарні та гуртожитки у Краматорську

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті