Росіяни воюють з фермами й лікарнями: на Сумщині на корівнику загинуло 17 тварин, вщент зруйновано амбулаторію (ВІДЕО, ФОТО)

Внаслідок обстрілу Хотінської громади Сумської області було влучання у корівник, загинуло 17 тварин, а також вщент зруйновано сільську амбулаторію 6 грудня. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у своєму телеграм-каналі 7 грудня.

"На фото і відео – наслідки учорашнього обстрілу Хотінської громади. Ворог одночасно ударив із САУ та мінометів, – сказано в повідомленні. – Вщент зруйнували сільську амбулаторію. Від удару зайнялася масштабна пожежа, приміщення повністю вигоріло".

Підкреслюється, що в місцевій фермі прильоти були в корівник: 17 тварин загинули від осколкових поранень, ще стільки ж поранені.

Раніше повідомлялось, що росіяни випустили по Сумщині 110 снарядів і мін за добу 30 листопада, загинув 15-річний хлопчик.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті