Росіяни знову обстріляли Дніпропетровщину. Є поранені

На Дніпропетровщині вночі 1 серпня окупанти вкотре обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. Про це у Telegram повідомляє голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Вночі ворог знову обстріляв два райони області - Нікопольський та Криворізький. Понад 60 приходів з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді. Російська армія умисно цілила по житлових кварталах - по людях, які в цей час спали", - пише Резніченко.

Він повідомив, що поранені двоє жінок. "Одна з них госпіталізована. Вона у важкому стані", - додав голова ОВА.

Також у Марганці пошкоджено 8 приватних будинків. "В одному з них мирно спали шестеро дітей. Наймолодшому всього два роки. Усіх врятували. Діти неушкоджені. Обстрілом зачепило кафе та швейне виробництво. Виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла", - розповів Резніченко.

За його словами, у Червоногригорівській громаді понівечено з три десятки приватних будинків та автівки місцевих мешканців. Зачепило й лінію електропередач. Кілька вулиць Червоногригорівки без електрики.

У Криворізькому районі ворог ударив зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. "На щастя, без жертв та руйнувань", - повідомив очільник Дніпропетровської ОВА.

Як повідомлялося, російські військові вночі 31 липня завдали удари по Нікопольському та Криворізькому районах Дніпропетровської області.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті