Росіяни знову обстріляли Дніпропетровщину. Є поранені

На Дніпропетровщині вночі 1 серпня окупанти вкотре обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. Про це у Telegram повідомляє голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Вночі ворог знову обстріляв два райони області - Нікопольський та Криворізький. Понад 60 приходів з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді. Російська армія умисно цілила по житлових кварталах - по людях, які в цей час спали", - пише Резніченко.

Він повідомив, що поранені двоє жінок. "Одна з них госпіталізована. Вона у важкому стані", - додав голова ОВА.

Також у Марганці пошкоджено 8 приватних будинків. "В одному з них мирно спали шестеро дітей. Наймолодшому всього два роки. Усіх врятували. Діти неушкоджені. Обстрілом зачепило кафе та швейне виробництво. Виведено з ладу електромережу. Місто частково без світла", - розповів Резніченко.

За його словами, у Червоногригорівській громаді понівечено з три десятки приватних будинків та автівки місцевих мешканців. Зачепило й лінію електропередач. Кілька вулиць Червоногригорівки без електрики.

У Криворізькому районі ворог ударив зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. "На щастя, без жертв та руйнувань", - повідомив очільник Дніпропетровської ОВА.

Як повідомлялося, російські військові вночі 31 липня завдали удари по Нікопольському та Криворізькому районах Дніпропетровської області.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті