Російська влада закрила Кримський міст: автомобільна частина "просіла", залізнична – пошкоджена

Кримський міст "тимчасово" закрито для автотранспорту Про це повідомляють російські та закордонні ЗМІ.

"Автомобільна частина мосту "просіла", залізнична – пошкоджена, продовжується пожежа", - повідомляє DW.

Постраждалих під час пожежі на Кримському мосту, за попередньою інформацією, немає, повідомила місцева "влада".

"Радник" так званого "глави" анексованого півострова Олег Крючков заспокоює, що "Крим забезпечений запасом пального та продовольства".

"Рух на транспортному переході через Керченську протоку тимчасово припинено. На місці працюють автодорожні служби, МНС РФ", - констатують росЗМІ.

Як заявив так званий "в.о. міністра транспорту" Криму Микола Лукашенко, поромна переправа може бути запущена як альтернатива Кримському мосту.

"Рух через Кримський міст зупинено до з'ясування обставин, на місці працюють спеціальні служби. Опрацьовується питання запуску поромної переправи", - сказав Лукашенко.

Як повідомлялося, один із прольотів Кримського мосту обрушився в море, горять цистерни з паливом, рух заблокований.

Як відомо, Кримський міст активно використовується військовими РФ для забезпечення свого угруповання на півострові боєприпасами та паливом.

Статті

Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Країна
12.04.2024
15:51

Іпотечна програма "єОселя": шанс на житло, який не всім по кишені

Головна особливість програми – це можливість придбати житло в іпотеку під 3-7% терміном на 20 років з мінімальним внеском 20%. Подібних умов ще ніколи не було на іпотечному ринку України, тому не дивно, що програма користується популярністю.
Всі статті