Російські пропагандисти підтвердили взяття ЗСУ Куп'янська. "В Ізюмі теж справи кепські"

Збройні Сили України взяли під контроль місто Куп'янськ у Харківській області. Про це заявив один із російських пропагандистів Олександр Коц у своєму телеграм-каналі 10 вересня.

"Так, доводиться констатувати, що противника стримати під Куп'янськом не вдалося. Разом із резервами підрозділи, що відійшли, займають оборону по східному берегу Осколу. В Ізюмі справи теж не дуже", - написав Коц.

Вранці 10 вересня взяття під контроль Куп'янська підтвердив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Купянськ повертається додому. Фото без зайвих слів. Зараз кожен маріуполець мріє про таке фото з дому. Віримо в ЗСУ. Знаємо - вже скоро", - написав Андрющенко та прикріпив фото.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ звільнили на Харківщині понад 30 населених пунктів

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті