РосЗМІ підтверджують взяття Лимана силами ЗСУ: "Пересуваються центральними вулицями міста"

Українські війська частково звільнили Лиман (Красний Лиман до декомунізації) і вже перебувають у центрі міста. Про це йдеться у повідомленні пропагандистського російського проекту WarGonzo.

"Драматичні (за версією окупантів – "ОстроВ") новини з міста. Неонацисти (захисники України – "ОстроВ") вже пересуваються центральними вулицями Червоного Лимана. Перевіряють документи і починають кошмарити місцевих. Інформація підтверджується з кількох джерел. Якщо і є шанси відстояти і відбити місто, то вони неймовірно малі", - пише пропагандистський інформаційний ресурс.

Як повідомлялося, українські військові поставили синьо-жовтий прапор на в'їзді до Лиману. 

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті