Росіяни зруйнували у Маріуполі понад 1350 будинків - міськрада

Російські окупанти зруйнували понад 1350 будинків мешканців міста під час захоплення. Про це повідомила міськрада у своєму телеграм-каналі.

"Понад 1350 будинків у Маріуполі були зруйновані росіянами під час блокади", - йдеться у повідомленні.

Також наводиться приклад однієї із реальних ситуації.

"Маріупольчанка вирішила подивитися на власну квартиру у аварійному будинку, який окупанти планують знести. У квартирі не залишилося нічого – усе згоріло. Суцільні уламки та каміння. Цю біль знають сотні тисяч маріупольців, які вже ніколи не зможуть повернутися до рідних домівок. Адже росіяни їх знищили. Проте ми обов’язково повернемося до рідного Маріуполя та відбудуємо його. З новими домами, парками, школами та проспектами", - обіцяють у владі.

Ось як виглядає одна з квартир у такій багатоповерхівці, що намірилися знести росіяни.

Як повідомлялося, російський диктатор путін нібито відвідав окупований та зруйнований армією РФ Маріуполь. 

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті