Росіяни зруйнували у Маріуполі понад 1350 будинків - міськрада

Російські окупанти зруйнували понад 1350 будинків мешканців міста під час захоплення. Про це повідомила міськрада у своєму телеграм-каналі.

"Понад 1350 будинків у Маріуполі були зруйновані росіянами під час блокади", - йдеться у повідомленні.

Також наводиться приклад однієї із реальних ситуації.

"Маріупольчанка вирішила подивитися на власну квартиру у аварійному будинку, який окупанти планують знести. У квартирі не залишилося нічого – усе згоріло. Суцільні уламки та каміння. Цю біль знають сотні тисяч маріупольців, які вже ніколи не зможуть повернутися до рідних домівок. Адже росіяни їх знищили. Проте ми обов’язково повернемося до рідного Маріуполя та відбудуємо його. З новими домами, парками, школами та проспектами", - обіцяють у владі.

Ось як виглядає одна з квартир у такій багатоповерхівці, що намірилися знести росіяни.

Як повідомлялося, російський диктатор путін нібито відвідав окупований та зруйнований армією РФ Маріуполь. 

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті