Росіяни репресують строковиків в Криму, примушуючи підписувати контракти. Троє матросів здійснили самогубство - АТЕШ

Командування РФ вдається до репресій для збільшення кількості контрактників серед мобілізованих та строковиків у тимчасово окупованому Криму, внаслідок чого вже троє матросів здійснили самогубство. Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ у своєму телеграм-каналі 5 грудня.

"За допомогою солдатів контрактної служби чиниться тиск на солдатів-строковиків: б'ють, принижують, створюють проблеми під час несення чергування, відмовляють у відгулах. Відомо, що внаслідок таких "заходів" три матроси вчинили суїцид", - зазначається у повідомленні.

В АТЕШ наголосили, що факти самогубства дуже ретельно приховують від громадськості.

Також повідомляється, що ФСБ в окупованому Криму почало використовувати тактику КДБ у боротьбі з інакомисленням щодо військових. 

"У частинах знаходять недоброчесних солдатів, які готові стукати на своїх товаришів по службі. Ці "люди" мають особливий статус і працюють за привілеї: додаткова грошова підтримка, просування по службі та можливість не потрапити на фронт", - зазначили в АТЕШ.

Як повідомлялось раніше, росіяни формують списки "екстремістів" в окупованому Криму: у базі вже близько 7 тисяч осіб, з яких тисяча - кримські татари.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті