Росіяни посилили артилерійський тиск на Невське й Білогорівку в Луганській області

Російські окупанти посилили артилерійський тиск на Білогорівку й Невське на Луганщині. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 6 лютого.

"Артилерійський тиск противник посилив на Невське та Білогорівку. Навколо цих населених пунктів ворожі обстріли майже цілодобові", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що за першої можливості росіяни застосовують авіацію по укріпленнях українських військових. Зокрема, учора вдарили авіацією по Серебрянському лісництву. За підтримки з неба окупанти й атакували близько 20 разів одразу у декількох місцях на Лиманському напрямку. 

"Успіхів не досягли, у тому числі й у Білогорівці", - зазначив Лисогор.

Раніше повідомлялось, що росіяни проявили найбільшу активність на південь від Невського на Луганщині.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті