Росіяни поранили 11 мешканців Донеччини за добу, зруйнували будинки, адмінбудівлі й об’єкти інфраструктури в кількох громадах – Кириленко

Російські окупанти зруйнували будинки, адмінбудівлі й об’єкти інфраструктури в кількох громадах Донеччини, а також поранили 11 мешканців області протягом минулої доби. Про це йдеться в повідомленні та інфографіці, які опублікував голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграм-каналі 16 червня.

"На Горлівському напрямку у Північному Торецької громади поранено 5 людей, пошкоджено 8 будинків, заклад культури, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт, – сказано в повідомленні. – Ще 1 адмінбудівля пошкоджена у Нью-Йорку. У Костянтинівці пошкоджено 4 будинки. У Соледарській громаді під обстрілами Васюківка і Роздолівка".

Уточнюється, що на Волноваському напрямку зафіксовано 17 артобстрілів Вугледара та околиць. На Донецькому напрямку під вогнем Красногорівка, Костянтинівка, Катеринівка та Єлизаветівка Мар'їнської громади. На Лисичанському напрямку ворог 7 разів обстріляв Лиманську громаду, пошкодив один будинок у Сіверську.

Крім того, судячи з інфографіки, за 15 червня росіяни загалом поранили 11 жителів Донеччини: 5 у Північному, по два в Авдіївці та Шахтарському, по одному у Неліпівці та Кераміку.

Раніше повідомлялось, що ворог завдав авіаударів по Райгородці й Макіївці на Луганщині та активізувався на Сватівському напрямку.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті