Росія здійснила дронову атаку на Дунайські порти в Одеській області: є руйнування та постраждалі

Російські загарбники атакували іранськими дронами-камікадзе типу "Shahed" Одеську область у ніч проти понеділка, 24 липня. Про це повідомив в телеграмі речник ОВА Сергій Братчук.

За його словами, повітряна тривога в регіоні цієї ночі тривала майже чотири години. Сили протиповітряної оборони збили декілька ворожих цілей, проте є влучання.

У свою чергу речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк уточнила, що окупанти використали ударні дрони по Дунайських портах, внаслідок чого є пошкодження інфраструктури.

"На жаль, є влучання в один із портів. Там зруйновано ангар, у якому зберігалося зерно. Пошкоджено ще кілька резервуарів для інших видів вантажів, завдано пошкоджень портовим об'єктам. Також є інформація про постраждалих", - сказала вона.

Тим часом в оперативному командуванні "Південь" повідомили, що попередньо відомо про чотирьох постраждалих працівників порту.

Як повідомлялося, напередодні окупанти здійснили наймасштабнішу атаку на центр Одеси від початку розв’язаної повномасштабної війни, використавши 19 крилатих та балістичних ракет Онікс, Калібр, Х-22, Іскандер-М та Іскандер-К.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті