Росія продовжує використовувати іноземні компоненти у виробництві ракет - Ігнат

Росія продовжує використовувати у виробництві ракет велику кількість іноземних компонентів. Про це 29 квітня в ефірі національного телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Крилата ракета - це фактично безпілотний літак, який коштує мільйони доларів. Там десятки тисяч високотехнологічних деталей. Росія їх, безумовно, не може виготовляти, це факт. На жаль, вона їх може діставати, мабуть", - заявив він.

За словами Ігната, в останніх ракетах окупантів з російського - тільки маркування, фарба і метал. Усе ж інше являє собою іноземні компоненти.

Представник Повітряних сил підкреслив, що саме з цієї причини санкційний тиск на РФ має бути на всіх рівнях.

Нагадаємо, раніше Ігнат повідомив, що РФ застосовує для ударів по Україні нещодавно виготовлені ракети.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті