Росія перекинула в бік Луганська ще один ешелон із технікою з Білорусі - "Беларускі Гаюн"

Росія знову перекинула з Білорусі в напрямку Луганська черговий ешелон із військовою технікою та боєприпасами. Про це 15 травня в Telegram повідомила моніторингова група "Беларускі Гаюн".

"Учора, 14 травня, о 18:15 зі станції Полонка (Барановицький р-н, Брестська обл) у напрямку Барановичів висунувся ешелон із технікою ЗС РФ. Загалом в ешелоні було близько 40 од техніки - помічено танки, а також 4 пасажирські вагони і 1 вантажний", - заявили представники групи.

Сам ешелон формували ще днем раніше в Полонці. Тоді ж у цьому районі помітили щонайменше 20 одиниць бронетехніки з прапорами росії. Повідомляється, що цей ешелон тепер прямує на станцію Гуково в Ростовській області РФ, звідки до окупованої Луганщини менше п'яти кілометрів.

За даними "Гаюна", залізничний потяг перекидає щонайменше 40 одиниць техніки, близько 200 солдатів і щонайменше один вагон зі спорядженням та/або боєприпасами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на полігони в Луганській області окупанти перекинули 1000 зеків.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті