Окупанти перекинули на полігони в Луганській області 1000 зеків

Російські окупанти перекинули на полігони Луганської області близько 1000 зеків. Про це 14 травня повідомив Генштаб ЗСУ.

"Противник і далі намагається поповнювати свої втрати в живій силі за рахунок ув'язнених осіб і з російської федерації. Нещодавно відмічено прибуття близько 200 таких осіб до одного з польових таборів противника в тимчасово окупованому Роговому Луганської області для проходження 4-тижневого курсу загальновійськової підготовки", - повідомили українські військові.

До кінця місяця на полігон мають прибути ще близько 250 зеків. Крім цього, в районі Можняківки на Луганщині росіяни перекинули до 800 "новоприбулих російських в'язнів".

Крім цього, росіяни перекидають зеків у Запорізьку область - там у район Новопетрівки перекинули близько 400 найманців-зеків, яких завербували "Вагнер". Їхня підготовка триватиме кілька тижнів. Пізніше очікується перекидання ще 400 найманців зі складу російських засуджених.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в британській розвідці повідомили, скільки тисяч засуджених РФ завербувала для війни в Україні минулого місяця.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті