Російський воєнкор визнав, що в Україні не лишилося проросійських настроїв, а на Донбасі ненавидять путіна

Російський військкор Максим Фадєєв, який знімає документальні фільми для путінської пропаганди, визнав, що на контрольованих Україною територіях більше не залишилося проросійського населення. Відповідне інтерв’ю поширили російські ЗМІ, - передає Телеграм-канал "Донбасс. Важно".

Фадєєв уточнив, що навіть у Донецькій області, яку раніше росіяни вважали одним з оплотів проросійських настроїв, тепер дедалі більше людей підтримують українську армію і вважають росію окупантом.

Також він зізнався, що його родичі зі Слов'янська та Краматорська після анексії Криму та розв'язання війни на Донбасі мали проросійську позицію, однак після початку так званої "СВО" зненавиділи путіна.

"Багато родичів, які були нейтральними до всього, вони приховано були проросійськими до початку "СВО", а тепер збирають, волонтерять на користь української армії. Вони бачать результати війни, коли в Кривий Ріг "прилітає", в Слов'янськ "прилітає", - сказав Фадєєв.

Як повідомлялося, російський "воєнкор" Романов показав розбиту техніку ЗС РФ під Авдіївкою та назвав це "високою ціною" за "успіх".

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті