Російський "воєнкор" визнав безуспішність атак ЗС РФ у Новомихайлівці та Мар'їнці  і взяття ЗСУ "сірої зони" у Невельського

Російський "воєнкор" Семен Пегов визнав безуспішність атак ЗС РФ у Новомихайлівці та Мар'їнці Донецької області і взяття ЗСУ "сірої зони" біля Невельського. Про це він написав у себе в Телеграм.

"На Донецькому фронті російські війська за підтримки артилерії вели штурмові дії на підступах до Новомихайлівки і в Мар'їнці. Без просування. ЗСУ зуміли зайняти "сіру зону" біля Невельського. На цій ділянці тепер її практично немає. ", - повідомив він.

Російський пропагандист визнав, що "цей район дуже важливий". 

"Від перехрестя доріг біля Пісок українські війська відокремлює менше двох кілометрів", - побоюється він подальших успіхів ЗСУ.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті