Російський диктатор погрожує "трагічними наслідками" країнам, які відправлять свої війська в Україну

Російський диктатор путін заявив про реальну загрозу ядерної війни, а також пригрозив "трагічними наслідками" країнам, які відправлять свої війська в Україну. Про це він заявив під час свого послання до Федеральних зборів 29 лютого, - повідомляє Телеграм-канал "BILD на русском".  

"Захід каже, що Росія нібито збирається напасти на Європу, це якась маячня... Заговорили про можливість відправки в Україну натовських військових контингентів, але ми пам'ятаємо долю тих, хто відправляв колись свої контингенти на територію нашої країни. Але тепер наслідки для можливих інтервентів будуть набагато трагічнішими. Вони повинні розуміти, що у нас теж є зброя, яка може вражати цілі на їхній території", - пригрозив Путін.

Він також заявив, що загроза застосування ядерної зброї реальна. "Усе, що вони [Захід] вигадують і чим лякають увесь світ, реально загрожує конфліктом із застосуванням ядерної зброї, а отже, знищенням цивілізації", - сказав Путін.

Як повідомлялося, раніше президент Франції Еммануель Макрон заявив, що не відкидає можливість відправки західних військ в Україну, проте пізніше глави низки країн Європи заявили, що їхні війська воювати в Україні не будуть.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті